Hem  >  Film  >

Avdelningar
 > PC
 > Internet
 > Spel
 > Film

Resurser
 > Arkiv
 > Demos
 > Forum
 > Länkar
 > Nyhetsbrev
 > Trailers
 > Tävling

Övrigt
 > Annonsera
 > Hjälp
 > In English
 > Konsultation
 > Om oss

3000 Miles to Graceland

Svensk premiär den 12 oktober. Actionthriller med Kevin Costner och Kurt Russell som rånare och Elvisimitatörer i Las Vegas.


Den 23 februari var det premiär i USA för filmen "3000 Miles to Graceland". Det är en actionthriller från Warner som har regisserats av Demian Lichtenstein. I de ledande rollerna finns Kevin Costner, Kurt Russell, Courteney Cox Arquette och David Arquette.

Det har gått trögt för Kevin Costner under senare år. Costners senaste film 13 Days hade premiär i slutet av december i USA. Den fick bra betyg av biobesökarna men den drog inte speciellt mycket publik.

Handlingen

Kevin Costner spelar huvudrollen men den här gången är det ingen hjälteroll för Costner. Historien handlar om fem gangsters. De planerar att de råna ett stort casino i Las Vegas. Det perfekta tillfället ges under en gala med Elvis-imitatörer där gänget själva deltar. Costner spelar den onde och Russell den gode i gänget. Costners rollfigur vill ha alla miljoner för sig själv. Han planerar därför att ta livet av sina medbrottslingar.

Betygen

Rollen som bad guy (förbrytare) i "3000 Miles to Graceland" var ingen vändpunkt för Kevin Costner. Filmen fick det dåliga betyget C från biobesökarna, A är högst och F är lägst (CinemaScore). Kritikerna var klart negativa och ger den omkring C i betyg. Nästan hälften av biobesökarna tyckte att filmen var bättre än väntat (Entertainment Weekly). En fjärdedel rekommenderar helt säkert filmen åt andra. Biobesökarna valde att se filmen i första hand pga av stjärnorna och trailern. Filmen drog bara in 16 miljoner dollar i biljettintäkter i USA.


Intresserad av film? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Kommentera


Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis

Trailers
Trailers till aktuella och äldre filmer.

Tävling
PS2 eller Xbox? Utse din favorit och tävla om biobiljetter

  © 2003 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy