« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Ben Stiller klar för Starsky och Hutch

Nu är det klart att den framgångsrike Ben Stiller skall spela den ena huvudrollen i den kommande filmen baserad på TV-serien Starsky och Hutch.Som Dave Starskys blonde kollegan Ken Hutch Hutchinson lär den uppåtgående Owen Wilson (Shanghai Noon, Zoolander, Royal Tenenbaums) vara aktuell (Mr ShowBiz). Todd Phillips (Road Trip) är klar som regissör (The Hollywood Reporter).

Att äldre TV-serier görs om till långfilm börjar att bli allt vanligare. Fördelen är att man redan ett lyckat recept och trogna åskådare. Mest framgångsrika exemplet är Mission Impossible. Charlies Änglar häromåret var också en lyckad omtagning.

Ett spel baserat på Starsky och Hutch annonserades förra året. Det är Empire Interactive som slutit ett avtal med Sony Pictures om att publicera Starsky and Hutch. Spelet är tänkt att släppas för PlayStation2 under början av nästa år.

TV-serien om polisduon Dave Starsky och Ken Hutch Hutchinson producerades i USA av TV-bolaget ABC mellan 1975 och 1979. Det går fortfarande i repris på många TV-kanaler runt om i världen. I TV-serien spelade Paul Michael Glaser rollen som den tuffe Starsky. David Soul spelade rollen som den välutbildade Hutch. I TV-serien ingick också en röd Ford Gran Torino modell 1974. Med den bilen jagade duon bovar i hög fart med skrikande däck.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy