« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Jedi Knight II: Jedi Outcast: Recensioner & betyg!

Kolla handlingen och omdömena.”Jedi Knight II: Jedi Outcast” har utvecklats av Raven Software (Heretic, Hexen och Soldier of Fortune). Det släpptes av Lucasarts och Activision i slutet av mars för PC och har blivit en storsäljare. ”Jedi Knight II: Jedi Outcast” är ett actionspel som spelas från ett förstapersonsperspektiv (FPS). Det är en uppföljare av Lucasarts serie av spel om Jediriddare. Serien började med Dark Forces 1995 för PC och Mac och PlayStation 1996. År 1997 kom Jedi Knight: Dark Forces II och 1998 Jedi Knight: Mysteries of the Sith båda för PC.

Handlingen

I spelet ”Jedi Knight II: Jedi Outcast” tar man liksom i de tidigare delarna på sig rollen som jediriddaren Kyle Katarn. Det har nu gått sju år sedan Kyle hämnades sin fars död och räddade Jediernas mystiska dal från Jerec och hans band av Mörka Jedi. Kyle lämnade då över sitt ljussvärd till Luke Skywalker. Han var rädd att hamna under inflytande av den mörka sidan. Nu tvingas Kyla ta upp kampen igen tillsammans med sin gamle vapendragare piloten Jan Ors. Det finns nu återigen en ny mörk Jedi med namnet Reborn (den återfödde) som skall stoppas. Om det misslyckas kommer de mörka krafterna att ta över och förslava galaxen.

Sammanfattning av recensionerna:

"Jedi Knight II: Jedi Outcast" är lätt att installera, lätt att komma igång med, stabilt men svårt att spela enligt recensionerna. Det innehåller bra action och spännande kamper på ljussvärd. I recensioner betonas att grafiken är på topp och ljudet är på suveränt. Det finns egentligen inga svaga punkter. "Jedi Knight II: Jedi Outcast" väntas av recensenterna bli ett av årets största spel och en klassiker. Vanliga användare verkar tycka detsamma. Deras betyg ligger på drygt 9 av 10 enligt jättesajten GameSpot.

Så vad får då "Jedi Knight II: Jedi Outcast" för betyg? Det hamnar på det mycket goda medianbetyget 9 av 10 enligt recensionerna.

"Jedi Knight II: Jedi Outcast" betygen:

Actiontrip: 9,2
Avault: 9,0
Gamersclick: 8,0
Gamershell: 8,0
Gamespot: 9,0
Gamespy: 8,6
Gamesradar: 9,2
Gamesxtreme.net: 9,2
Mgon: 9,2
Medianbetyg: 9,0

http://www.lucasarts.com/products/outcast/

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy