« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Spel på g: Fatherdale med asagudar & vikingar!

Intressant spel inspirerat av mytologi från Norden och Östeuropa.Det ryska företaget Snowball Interactive arbetar med utvecklingen av spelet ”Fatherdale: The Guardians of Asgard”. Den 19 april meddelade företaget efter flera månaders tystnad att utvecklingen av spelet pågick för fullt. När spelet kommer att släppas är dock ännu inte klart.

”Fatherdale: The Guardians of Asgard” är ett rollspelsinriktat spel som baseras på legender om odödliga krigsgudar. Fatherdale utspelar sig år 1072 och behandlar kampen mellan gudarna och deras eviga fiender. Spelet är inspirerat av olika mytiska begrepp från Norden och Östeuropa. I spelet ingår bland andra nordiska gudar (asar), nordiska jättar, vikingar, nomader med mera.

Handlingen utspelar sig i det avskilda och okända landet Fatherdale som styrs av en prins. Nomader till häst sveper in över gränserna till Fatherdale från söder. Expeditioner med vikingar tar sig in i Fatherdale från norr. En del av inkräktarna är krigförande andra är handelsmän. Men de vet inte att Fatherdale har sina försvarare. Det är Asgårds skäggiga och jättelika väktare med blodfärgade sköldar.

I ”Fatherdale: The Guardians of Asgard” ingår omkring 150 karaktärer och en massa föremål av olika slag. Mer än 60 skilda geografiska omgivningar finns med. Omgivningarna inkluderar stepper, skogar, träsk, slätter, floder med mera. Spelet är uppdelat i sju episoder som avslutas med en slutlig konfrontation.

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy