« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Max Payne: Blir en stor publikfilm?

Den tuffe polisen från New York, made in Finland, blir en ny filmhjälte?Spelet Max Payne kommer att filmas som diskuterats tidigare. Det meddelades den 18 april av producenten Shawn Ryan. Shawn Ryan som är en hängiven gamer kommer att leda produktionen för Dimension Films. Han har med framgång producerat flera TV-serier i USA: Angel, Nash Bridges och The Shield. Polisserien The Shield är en av de mest framgångsrika tvserierna de senaste åren. Shawn Ryan kommenterade nyheten så här till Variety: Max Payne är en fantastisk karaktär med en hängiven beundrarskara.

Actionspelet Max Payne släpptes i slutet av juli år 2001 för PC och senare också för PlayStation 2 och Xbox. Det gick det direkt upp i toppen på säljlistan i USA. Max Payne blev en mycket stor försäljningsframgång och har sålts i mer än 1,8 miljoner enheter. Betygen har också varit översvallande och det har fått många priser. Spelet kommer från Remedy, 3D Realms och God Games. Max Payne utvecklades av Remedy som är ett finskt företag. Utvecklingen av spelet pågick i flera år.

Handlingen

Som spelare tar man på sig rollen som den tuffe polisen Max Payne. Hans familj har tre år tidigare blivit mördade av narkomaner som var höga av den nya drogen Valkyr. Sedan dess har Max Payne jobbat som hemlig polis för den statliga narkotikabyrån DEA (Drug Enforcement Administration). När spelet börjar är Max Payne flykt. Han jagas för mordet på sin chef som någon annan begått. Den döde var den ende som kände till Max hemliga identitet. Under spelets gång besöker man spännande platser i New York City: skabbiga hotellrum, toppen på skyskrapor, trånga mörka gränder med mera.

Max Payne innehåller strålande filmisk grafik. Spelet påminner i dessa avseenden om filmen Matrix och actionfilmer av regissören John Woo (Face Off, Mission Impossible:2). Max Payne baseras på 3D-spelmotorn MAX-FX från Remedy.

Läs mer på spelets hemsida


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy