« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Showtime: Robert DeNiro & Eddie Murphy

Klassisk poliskomedi om två kolleger med vissa satiriska inslag. Svensk premär den 19 april.



Den 11 mars var det premiär i USA för komedin Showtime från Warner. Svensk premär är det den 19 april. Filmen har regisserats av Tom Dey (Shanghai Noon) och i de ledande rollerna finns Robert DeNiro, Eddie Murphy, Rene Russo och William Shatner.

Handlingen

Filmen utspelar sig i Los Angeles och handlar om två poliser Mitch Preston (Robert DeNiro) och Trey Sellars (Eddie Murphy). Mitch vill bara vara en vanlig polis och sätta fast bovar. Trey däremot sökte sig till polisen först sedan han misslyckats som skådespelare. Vid ett narkotikatillslag blir det skandal då Mitch beskjuter en TV-reporter som tillkallats av den publicitetshungrige Trey. För att mildra skandalen och slippa 10 miljoner dollar i skadestånd tvingas polisledningen samarbeta med TV-bolaget. Polisdistriktet skall vara centrum för handlingen i ett dagligt TV-program. Det blir Mitch och Trey som får huvudrollen.

Betygen

Showtime fick B- i betyg från slumpvist utvalda biobesökarna, A+ är högst och F är lägst (CinemaScore). Bäst gick filmen hem hos kvinnor under 21 år med B+ i betyg. Bara en fjärdedel (26 procent) av recensenterna i USA var klart positiva till filmen.

The Internet Movie Database Ltd (IMDB) är en av de mest kända filmsajterna online med miljontals användare. Användarna kan där ge betyg till olika filmer. Just nu ligger Showtime på medelmåttiga betyget 5,9 av 10.

Entertainment Weekly låter sina läsare online betygsätta aktuella filmer. Av dessa engagerade biobesökare tyckte drygt hälften (53 procent) att Showtime var bättre än väntat. Hälften (49 procent) kommer också definitivt att rekommendera den till andra. I första hand (65 procent) var det stjärnorna som drog publik.

Biljettintäkterna i USA blev bara 37 miljoner dollar. Budgeten var på hela 85 miljoner dollar.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis








  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy