« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Kommande filmer i april

Vi ger betyg som hjälper dig välja rätt.I USA produceras och premiärvisas de flesta filmerna. När filmerna kommer till Sverige har de i regel setts av miljontals biobesökare och hundratals duktiga kritiker. Vi vill inte bara tycka till utan ger dig därför betygen och publiksiffrorna från USA. Det ger mycket bra tips om vilka filmer som är värda att titta på.

Vi anger betyg från biobesökare slumpvist utvalda av CinemaScore i USA med en skala där A+ är högst och F är lägst. Dessa kompletteras med betyg från surfare hos den stora filmsajten IMDB med skalan 1 - 10. Kritikernas betyg i USA anges som den andel i procent som varit positiva enligt Rotten Tomatoes. Vi anger också biljettintäkterna i USA (CinemaScore). Dessa användes där som ett mått på hur mycket publik en film dragit.

Drama, komedi, romantik, skräck, thriller och äventyr. Det finns nya filmer för de flesta biobesökare. En riktig storfilm får premiär. Det är det allvarliga dramat "In the Bedroom" som nominerades för flera tunga Oscar.

5/4 Kate & Leopold. Romantisk komedi i regi av James Mangold med Hugh Jackman, Meg Ryan, Breckin Meyer, Liev Schrieber och Natasha Lyonne. Betygen blev B+, 6,6 och 46 procent. Biljettintäkterna i USA var 47 miljoner dollar.

5/4 Time Machine. Action i regi av Simon Wells med. Betygen blev C+, 6,0 och 26 procent. Biljettintäkterna i USA var 53+ miljoner dollar.

12/4 Resident Evil. Action i regi av Paul Andersson med Milla Jovovich. Betygen blev B, 6,9 och 33 procent. Biljettintäkterna i USA var 35+ miljoner dollar.

12/4 I am Sam. Drama i regi av Jessie Nelson med Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Dianne Wiest, Mary Steenburgen. Betygen blev A, 7,0 och 35 procent. Biljettintäkterna i USA var 40 miljoner dollar.

12/4 Panic Room. Thriller i regi av David Fincher med Jodie Foster, Jared Leto, Forest Whitaker, Dwight Yoakam. Betygen blev B, 7,6 och 76 procent. Biljettintäkterna i USA var 30+ miljoner dollar.

19/4 40 Days and 40 Nights. Drama i regi av Michael Lehmann med Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Paolo Costanzo. Betygen blev B, 6,0 och 34 procent. Biljettintäkterna i USA var 36,5 miljoner dollar.

19/4 From Hell. Skräckthriller i regi av Albert & Allen Hughes med Johnny Depp, Heather Graham och Ian Holm. Betygen blev B-, 7,0 och 56 procent. Biljettintäkterna i USA var 32 miljoner dollar.

19/4 Showtime. Komedi i regi av Tom Dey med Robert DeNiro, Eddie Murphy, Rene Russo och William Shatner. Betygen blev B-, 6,0 och 26 procent. Biljettintäkterna i USA var 33+ miljoner dollar.

19/4 In the Bedroom. Drama i regi av Todd Field med Sissy Spacek, Tom Wilkinson, Marisa Tomei. Betygen blev A-, 7,8 och 91 procent. Biljettintäkterna i USA var 35 miljoner dollar.

26/4 The Scorpion King. Äventyr i regi av Chuck Russell med The Rock, Michael Clarke Duncan.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy