« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Minority Report: Tom Cruise i storfilm

Framtidsfilm i regi av Steven Spielberg med premiär i juni. Max von Sydow & Peter Stormare deltar. Ladda ned trailer!”Minority Report” från 20th Century Fox och DreamWorks är en mycket omtalad film. Den har premiär i USA den 21 juni år 2002 och i Sverige redan den 3 juli.

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev så missar du inget viktigt om Minority Report och andra storfilmer.

”Minority Report” kommer att regisseras av den berömde Steven Spielberg. I de ledande rollerna finns Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton, Max von Sydow, Kathryn Morris, Peter Stormare och svenskan Caroline Lagerfeldt.

Max von Sydow och Peter Stormare lär tala svenska under många av sina repliker. Peter Stormare spelar en svensk ögonkirurg assisterad av sjuksköterskan Caroline Lagerfeldt.

Handlingen

”Minority Report” utspelar sig det framtida Washington omkring år 2080 och är baserad på en novell av den originelle science-fiction författaren Philip K. Dick. Tidigare berömda filmer som baserats på hans verk är ”Blade Runner” och ”Total Recall”.

Filmen handlar om polisofficeren John Anderton. Han är chef för den avancerade avdelningen Department of Precrimes. Avdelningens uppgift är att förutse framtida mord. Poliserna letar sedan upp och arresterar ”mördarna” innan de hunnit begå något mord. Arresten sker i regel överraskande med en stenhård specialstyrka. Avdelningens arbete har varit mycket framgångsrikt och antalet mord har minimerats. De stora framgångarna gör att John och andra är överygade om att avdelningens arbetssätt är felfritt. Men Johns värld slås sönder när han själv blir anklagad för ett framtida brott. Det gäller en man som han aldrig träffat förut. John jagas hänsynslöst av sina kolleger samtidigt måste han reda ut vem eller vad som ligger bakom. Kan det vara ett verk av Johns yngre kollega Ed Witwer (Colin Farrell). Ed verkar vara ute efter Johns chefsjobb. Kan John lita på sin hustrun Lisa (Kathryn Morris)? ”Minority Report” är full av action, drama, specialeffekter och spänning.

Relaterade länkar:

Diskutera: Är Minority Report en kommande storfilm?

Den officiella hemsidan för filmen Minority Report

Teaser Trailer för Minority Report, Medelupplösning, Quicktime 4,7MB l

Teaser Trailer för Minority Report, Hög upplösning, Quicktime 11,5MB

Trailer 2 för Minority Report, Hög upplösning, Mpeg 11,5MB


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy