« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Austin Powers 3

En av året mest efterlängtade filmer.Austin Powers 3 från New Line Cinema är en efterlängtad film med beräknad premiär den 26 juli 2002. Filmen kommer att regisseras av Jay Roach. I de ledande rollerna finns Mike Myers, Beyoncé Knowles, Michael York, Michael Caine, Seth Green, Robert Wagner, Mindy Sterling och Verne Troyer.

Den första filmen i serien Austin Powers: International Man of Mystery kom 1997 och gick ganska bra. Två år senare 1999 var det dags för Austin Powers: The Spy Who Shagged Me som blev en mycket stor publikframgång

Handlingen

Filmerna om spionen Austin Powers (Mike Myers) är komedier med många anspelningar på filmerna om James Bond. I den tredje delen fortsätter Austin att slåss för den goda sidan mot det ondas företrädare Dr. Evil (Mike Myers) och Fat Bastard (Mike Myers). Men det finns också tid för Austin att förälska sig. Den här gången i Foxy Cleopatra (Beyoncé Knowles) som är Austinbruden. Austin får fullt upp speciellt som det dyker upp en ny farlig superskurk Goldmember.

Dr. Evil och Mini-Me (Verne Troyer) har lyckats fly från det hårda fängelset där de varit inspärrade. Nu slår de sig ihop med Goldmember. Skurktrion utarbetar en slug plan för att nå världsdominans. En del i planen är att resa i tiden och kidnappa Austin Powers pappa. Denne är Englands mästerspion Nigel Powers (Michael Caine). Under sin jakt i tiden efter Dr. Evil, Mini-Me och Goldmember stannar Austin till vid år 1975. Han passar på att träffa sin gamla flickvän Foxy Cleopatra och be om hennes hjälp i kampen med skurktrion.

Vad tycker du: Är Austin Powers 3 en kommande storfilm?


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy