« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Rat Race: Rowan Atkinson, John Cleese m.fl.

Komedi som gillades av publiken i USA. Svensk premiär den 27 mars.Den 17 augusti var det premiär i USA för komedin ”Rat race” från Paramount Pictures. Svensk premiär är det den 27 mars. Filmen har regisserats av Jerry Zucker och i de ledande rollerna finns Whoopi Goldberg, John Cleese, Rowan Atkinson, Jon Lovitz, Cuba Gooding Jr., med flera. ”Rat Race”

Handlingen

Donald Sinclair (John Cleese) äger det största och fräckaste casinot i Las Vegas. För att underhålla sina mest kända rika gäster skapar Sinclair ett superspel. Sex lag skall tävla om att först hitta två miljoner dollar gömda många hundra km därifrån i New Mexico. Lagen vet inte om att de är under uppsikt av Sinclair och hans rika gäster som slagit vad om utgången. På sin väg mot målet råkar deltagarna ut för en mängd komiska händelser.

Betygen

”Rat Race” fick det goda betyget B+ av biobesökarna i USA. Den uppskattades främst av män och kvinnor under 21 år som gav den A- i betyg (CinemaScore). Recensenterna gav filmen omkring C i betyg. Minder än hälften av recensenterna (44 procent) var positiva. Tre fjärdedelar (75 procent) av biobesökarna tyckte att ”Rat Race” var bättre än väntat. En klar majoritet (68 procent) rekommenderar definitivt filmen åt andra. I första hand (38 procent) attraherades besökarna av trailern (Entertainment Weekly).

The Internet Movie Database Ltd (IMDB) är en av de mest kända filmsajterna online med miljontals användare. Användarna kan där ge betyg till olika filmer. Just nu den 26 mars ligger ”Rat Race” på goda betyget 7 av 10.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy