« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Delta Force: Task Force Dagger

Slå till mot talibaner och terrorister i Afghanistan.Novalogic har annonserat att actionspelet Delta Force: Task Force Dagger. Det beräknas vara färdigt i maj. Task Force Dagger är fristående tillägg till Delta Force: Land Warrior. Handlingen kretsar, som tidigare när det gäller serien Delta Force, kring specialstyrkorna Delta Force i USA.

Slå till mot talibaner och terrorister i Afghanistan

I spelet ingår mer än 25 uppdragen handlar om det mesta: anfalla fientliga fordonskonvojer, fritagning av gisslan, förstöra fientliga anläggningar för SAM och Scud missiler, ta kontroll över flygplatser, överfalla baser med terrorister med mera. Alla uppdragen utspelar sig i Afghanistan före befrielsen från talibanerna och är baserad på Operation Enduring Freedom. Det är namnet på den kampanj som USA startade för att göra sig av Bin Ladin och hans följe av terrorister.

Deltagande specialstyrkor

I spelet ingår 10 olika soldater som tillhör Delta Force. Det har var och en med sina speciella egenskaper. Som spelare tar man på sig rollen som en av soldaterna och deltar sedan i olika uppdrag. Karaktärerna är baserade på de olika internationella specialstyrkor som deltar i aktionen. Där ingår 2/75th RANGER, SEAL Team 6, CIA Spec Ops, Brittiska SAS 22 Regiment, SFOD-SF Viper Team (Green Berets), australiensiska SASR, kanadensiska JTF-2, Marine Force Recon, USAF CSAR (Air Force fallskärmsjägare) och SFOD-DELTA. I tillägget ingår mer än 30 olika vapen därav 17 nya.

Delta Force: Land Warrior

Land Warrior är ett verkligt framtida vapensystem hos US Army. Det skall integrera vanlig utrustning med modern elektronisk utrustning. Soldaterna kommer att utrustas med förbättrade vapen, avancerad kommunikations utrustning och bildbehandlingsteknik. Nyckelkomponenter i Land Warrior är dator, radio, GPS, hjälm med display och moderna vapensystem med nya sikten (termiskt, video och laser). Soldaterna kommer att kunna skjuta runt hörn och över barriärer utan att synas.

NovaLogic har ett samarbete med US Army om vapensystemet Land Warrior. Man har modifierat Delta Force 2 så att Land Warriors egenskaper och gränssnitt ingår. Projektet är en del i ett större projekt för att prova dataspel för militära ändamål.

I spelet Delta Force: Land Warrior ingår många detaljer från det verkliga vapensystemet. Det är baserad på en ny 3D grafikmotor jämfört med de första spelen i serien. Samtidigt behåller man fördelarna från de tidigare spelen Delta Force och Delta Force 2. Man kan se och bekämpa fientliga soldater på långa avstånd 1000 meter eller mer.

Relaterad länk:

Läs vår recension av Delta Force 2

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy