« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Scooby Doo med Sarah Michelle Gellar.

Värd att vänta på?Den 14 juni är det premiär i USA för Scooby Doo från Warner. Det är en vanlig långfilm baserad på den tecknade TV-serien ”Scooby Doo”. Filmen regisseras av Raja Gosnell som tidigare gjort Big Momma's House (2000), Never Been Kissed (1999) och Home Alone 3 (1997). Flickorna Daphne och Velma kommer att spelas av Sarah Michelle Gellar respektive Linda Cardellini. Fred och Shaggy spelas av Freddie Prinze Jr respektive Matthew Lillard. Den engelske komikern Rowan Atkinson finns också med på rollistan. Hunden Scooby Doo kommer att vara datoranimerad.

Senaste exemplet på en tecknad TV-serie som blivit vanlig långfilm är Flintstones in Las Vegas. Det är dyrt att göra film och därför väljer bolagen ofta att satsa på säkra och kända kort. Tecknade TV-serier har en egen publik som kan lockas även till långfilmen.

Handlingen väntas följa grunddragen i TV-serien. Den handlar om ett gäng av fyra ungdomar: Fred, Daphne, Velma, Shaggy och deras talande hund Scooby. De åker omkring i sin skåpbil ”Mystery Machine” och undersöker olika övernaturliga fenomen. Det slutar i regel med att de avslöjar en vanlig brottsling som klätt ut sig till spöke eller liknande.

Handlingen i långfilmen kretsar kring Spooky Island. Det är en skrämmande plats som är hemvist för en magisk kraft. Den håller nu på att vakna och kan förslava hela mänskligheten om den inte stoppas gänget.

Filmen officiella hemsida

Läs mer om Sarah Michelle Gellar i vårt stjärnporträtt


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy