« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Sci-fi spelet Farscape kommer i juni.

Spelet följer i stora drag handlingen den första säsongen av den populära TV-serien.Simon & Schuster Interactive har annonserat att sci-fi action rollspelet Farscape beräknas vara färdigt i juni. Att filmer och tvserier får stå modell för nya spel blir allt vanligare. Farscape är baserat på tvserien med samma namn. TV-serien är topprankad på BBC 2 och den är också den mest populära originalserien på Sci-Fi Channel. Simon & Schuster har tidigare erfarenhet från att göra spel baserat på tvserien Star Trek: Deep Space Nine. Simon & Schuster Interactive kommer att publicera spelet för PC, Xbox och PlayStation 2. Farscape utvecklas av det skotska företaget Red Lemon.

Farscape följer i stora drag handlingen den första säsongen av tvserien. Den inleds med att den amerikanske austronauten John Crichton provar en ny metod för att accelerera rymdskepp i omloppsbana runt jorden. Det visar sig att metoden leder till att han plötsligt befinner sig i en helt annan del av universum. Crichton möter en grupp märkliga aliens och deras levande skepp Moya. Moya strandar på en liten planet i utkanten av universum. Skeppet och besättningen hamnar mitt i ett krig. Besättningen måste se till att inte galaxens stabilitet hotas.

Spelet Farscape kommer att bli av modell 3D action/äventyr. Som spelare ger man sig in i Farscapevärlden. Man kommer att kunna kontrollera och växelverka med karaktärer som: John Crichton, Aeryn, Zhaan, D'Argo, Chiana och Rygel.

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy