« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Freedom Force är klart.

Handlar om superhjältar modell Xmen. Det har utvecklats av företaget bakom System Shock 2.Electronic Arts och Crave Entertainment annonserat att Freedom Force är klart. Freedom Force är ett nytt ovanligt taktiskt inriktat rollspel som väntas i slutet av år 2001. Det har utvecklats av det australiensiska företaget Irrational Games Australia publiceras av Electronic Arts och Crave Entertainment. Irrational Games Australia är skaparen av det kända spelet System Shock 2.

Handlingen utspelar sig i New York omkring år 1962. Det är inspirerat av fantastiska serietidningsfigurer modell Xmen med flera. Som spelare leder man Freedom Force som är en grupp av superhjältar. Uppgiften är att bekämpa galna brottslingar, upprätthålla rättvisan och skydda de oskyldiga. Brottslingarnas avsikter röra sig om det mesta från att råna banker till strävan att ta över världen. Spelarens uppgift är att välja en passande grupp av hjältar som kan klara de 30-tal olika uppdragen. Uppdragen utspelar sig alla på verkliga platser i New York i detaljerade 3D miljöer.

Irrational Games har en omgjord webbsite för sitt spel Freedom Force. På sajten finns en hel del info om spelet samt möjlighet att ladda ned screensaver och desktopbilder. Där finns också biografier om flera av de färgstarka hjältarna t.ex.: Alche Miss, El Diablo, Liberty Lad, Man Bot och Minute Man.

Läs mer på spelets hemsida

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy