« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

The Sims: Vacation

Det fjärde tillägget till The Sims är snart här.Den 5 april väntas det fjärde tillägget till The Sims anlända till Europa. I Sverige och övriga Europa heter spelet "The Sims: On Holiday". I USA heter spelet däremot The Sims: Vacation. Utvecklingen har, som för tidigare delar, skett av Maxis som tillhör Electronic Arts.

Utspelar sig på en semesterö

The Sims: Vacation låter spelarna resa med sina simar till en semesterö Vacation Island. Resan dit fixas lätt med taxi som man ringa upp. Under tiden man är borta på ön står tiden stilla där hemma. Men man måste tänka på sina vänner som är kvar och skicka dem vykort. Missar man att sända vykort försvagas vänskapen.

Strand, skog och snöigt alplandskap

Innan man reser till ön med simarna kan man anpassa den efter sina egna önskemål med hotell, stugor och nöjesställen. På Vacation Island finns de tre skilda miljöer att semestra i: en med Rivieraliknande stränder, en skog med camping och en snöig alpin bergstrakt. På semesterön kommer simarna att kunna roa sig med olika stärkande fysiska aktiviteter. Beroende på miljön kommer det att finnas olika aktiviteter: beach volleyball, skattletning, bågskytte, minigolf, ridning, fiske, jakt, skridskoåkning och snowboard.

Familjesammanhållningen sätts på prov

Man kommer att kunna ta hela familjer till Vacation Island. Relationerna mellan familjemedlemmarna är ett viktigt moment i tillägget. Om inte simarna ser upp kan vistelsen bli kort. Man måste se till att barnen uppför sig väl annars kan familjen bli ivägkörd från ön. Det gäller också att simarna aktar sig för ficktjuvar som försöker stjäla den begränsade semesterkassan. Allting på ön kostar så det gäller också att inte slösa. Men även sjukdomar kan förstöra semestervistelsen. Allvarliga förgiftningar orsakade av idegran eller den fruktade magsjukdomen Montezumas revansch kan drabba simarna.

Många nya karaktärer och många nya objekt

Det finns många komiska karaktärer som tar hand om och underhåller simarna på semestern. Personalen på semesterorten är på plats dag och natt för att tillfredsställa simarnas behov. Det finns också en speciell professionell trupp som underhåller barnen. Det finns också spelhallar med humoristiska arkadspel. The Sims: Vacation kommer att tillföra 143 nya objekt: sandslott, fort, hotell, karusell, tält, snögubbe, igloos och priser.

Souvenirer får en stor betydelse

Nytt det här tillägget är att souvenirer nu får en stor betydelse. Souvenirer av alla slag kan köpas, vinnas och samlas. Simarna kan köpa en apa gjord av en kokosnöt; vinna en uppstoppad pingvin på ett nöjesfält samt samla pilspetsar och lavafigurer. Souvenirerna kan man ta med sig hem. Där kan de sedan pryda huset och göra simarna på gott humör. När simarna får syn på souvenirerna kommer de ihåg minnen från vistelsen på ön.

Du kan läsa mera om originalet The Sims här:

Läs vår recension om The Sims här

Läs vår artikel om The Sims här

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy