« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Mafia: The City of Lost Heaven försenat!

Mafia har blivit mycket omdiskuterat i Italien där vissa velat förbjuda det.Take-Two Interactive har annonserat att Mafia: The City of Lost Heaven, har blivit försenat ytterligare och kommer först i maj. Egentligen var det planerat att släppas under slutet av år 2000. Mafia utvecklas av Illusion Softworks, skaparna av succé-spelet "Hidden & Dangerous" och kommer att publiceras av Take-Two. Spelet har blivit mycket omdiskuterat i Italien där vissa velat förbjuda det. Enligt poliser som uttalat sig är det en ren handbok i hur man blir en mafioso.

Mafia utspelar sig på 1930-talet i USA i en era av kritstrecksrandiga kostymer, bakåtslickat hår och T-Fordar. Spelmakarna Illusion Softworks har använt 3D-motorn Insanity 2 för att skapa en stad som är en blandning av New Yorks gator och Chicagos byggnader. I staden finns bl.a en flygplats som kallas Lost Heaven International Airport och ett Chinatown. Där finns också många andra intressanta miljöer med skumma barer och läskiga hotellrum.

I "Mafia" kan du välja att börja som en enkel "hitman" (yrkesmördare), torped eller bilförare för maffiafamiljen "Salieri". Tyvärr måste man som medlem i maffian göra mer än att äta cannoli och glida runt i välskurna kostymer - då och då måste man jobba. Målet är att stiga i graderna inom familjen och det enda sättet att lyckas är att utföra "jobben" precis så som Don Salieri önskar.

I spelet kommer det att finnas minst 20 olika detaljrika uppdrag. En mängd fordon och vapen kommer att finnas med. Utgivarna utlovar den mest realistiska bil-fysiken som någonsin setts i ett spel. Mafia kommer även att kunna spelas som multiplayer.

Läs mer vår artikel om Mafia här

Mafias officiella hemsida

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy