« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Bruce Willis: Senaste nytt

Närmast är det två tuffa krigsfilmer som han har på gång.Bruce Willis får inte alltid bra kritik av recensenter. Men han är oerhört populär i Sverige och i världen. Hans bästa filmer enligt publiken är Die Hard (1988), Die Hard 2 (1990), Die Hard 3 (1995), Armageddon (1998) och Sixth Sense (1999). I USA slog Sixth Sense (Sjätte sinnet) oerhört hos biopubliken och hämtade hem fantastiska 293,5 miljoner dollar i biljettintäkter.

Senest har Bruce Willis senast varit aktuell med kriminalkomedin filmen Bandits. Närmast är det två tuffa krigsfilmer som han har på gång.

Harts War är ett historiskt drama från andra världskriget med premiär den 15 februari i USA. Filmen är baserad på en bestseller med samma namn av John Katzenbach. Handlingen utspelar sig i ett tyskt krigsfångeläger Stalag Luft 13. Löjtnant Tommy Hart (Colin Farrell) får i uppdrag att försvara en svart amerikan som anklagas för mord av sina medfångar. Willis spelar en amerikansk general William McNamara som också är fången i lägret.

Man of War/Hostile Act (titeln är ej klar) skall börja filmas i mars i regi av Antoine Fuqua (Training Day, Bait, The Replacement Killers). I de ledande rollerna finns Bruce Willis, Monica Bellucci, Cole Hauser med flera. Det är ”Die Hard liknande” actionfilm. En specialstyrka, under ledning av Willis karaktär, sänds ut till det mörkaste Afrika. De skall leta reda på och rädda en läkare (Belluci). När de väl hittar henne vägrar hon följa med om inte samtidigt 40 flyktingar räddas.

Du kan läsa mera om Bruce Willis i vårt utförliga stjärnporträtt:

Läs mer om Bruce Willis


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy