« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Indiana Jones 4 med Harrison Ford!

Äntligen klartecken för en av de mest efterlängtade filmerna.De tre tidigare delarna med äventyraren och forskaren Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark (1981), Indiana Jones and Temple of Doom (1984) och Indiana Jones and the Last Crusade (1989) var oerhört framgångsrika. Publiken älskade filmerna och de sammanlagda intäkterna bara på bio i USA blev över 600 miljoner dollar. Av serier är det bara suveräna Star Wars som ligger före vad gäller popularitet och intäkter.

När det gäller fjärde delen verkar det bli samma arbetslag som tidigare: producent George Lucas, regissör Steven Spielberg och Harrison Ford som huvudrollsinnehavare. Trion började diskutera filmen redan 1994. Indiana Jones är en av Fords favoritkaraktärer. Harrison Ford har flera gånger betonat att han gärna gör en fortsättning bara manuset är bra. Men det är först nu som man fått tag på ett tillräckligt bra manus. Filmen kommer att påbörjas så fort som Spielberg är färdig med ”Catch Me If You Can” med Leonardo DiCaprio och Tom Hanks. Det betyder att premiären kan ske om 1- 3 år kanske redan 2003.

Enlig Spielberg är titeln klar men annonseringen av den får vänta. Handlingen i Indiana Jones 4 är inte känd. Men det är väntat att Indiana Jones (Harrison Ford) som i de tidigare delarna kommer att resa i väg till en eller flera exotiska platser. Målet för resan är att leta reda på en eller flera arkeologiska rariteter med magiska krafter. Ett rykte gör gällande att resan denna gång går till det förlorade Atlantis. Det ryktas också att en förlorad bror till Indiana Jones finns med bland karaktärerna.Spielbergs hustru Kate Capshaw, som spelade mot Harrison Ford in Indiana Jones And The Temple Of Doom, kommer att ha en av de ledande rollerna.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy