« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Kommande filmer i februari

Ett par riktiga höjdare har premiär. Vi ger betyg som hjälper dig välja rätt.Vi tycker inte bara till utan ger dig betygen och publiksiffrorna från USA. Det ger bra tips om vilka filmer som är värda att titta på.

Under februari kommer det många nya filmer. De filmer som fått klart bästa betyg är den animerade Monsters.

Vi anger betyg från biobesökare slumpvist utvalda av CinemaScore i USA med en skala där A+ är högst och F är lägst. Dessa kompletteras med betyg från surfare hos den största filmsajten IMDB med skalan 1 - 10. Kritikernas betyg i USA anges som den andel i procent som varit positiva enligt Rotten Tomatoes. Vi anger också biljettintäkterna i USA (CinemaScore). Dessa användes där som ett mått på hur mycket publik en film dragit.

1/2 Zoolander. Komedi i regi av Ben Stiller med Ben Stiller, Owen Wilson och Milla Jovovich. Betyg C+, 6.3 och 45 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 66 procent av kritikerna.

1/2 Heist - Sista stöten. Thriller i regi av David Mamet med Gene Hackman Danny De Vito. Betyg B-, 6.6 och 23 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 61 procent av kritikerna.

1/2 K-Pax. Drama i regi av Iain Softley med Kevin Spacey och Jeff Bridges. Betyg B+, 7.3 och 50 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 42 procent av kritikerna.

1/2 Not Another Teen Movie. Komedi i regi av Joel Gallen med Randy Quaid, Chris Evans och Chyler Leigh. Betyg C+, 4.9 och 37 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 24 procent av kritikerna.

8/2 Spy Game. Thriller i regi av Tony Scott med Robert Redford och Brad Pitt. Betyg B+, 7.3 och 62 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 72 procent av kritikerna.

8/2 Monsters, Inc. Animerat i regi av Peter Docter. Betyg A+, 8.3 och 248 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 94 procent av kritikerna.

8/2 D-TOX. (Eye See You) Thriller i regi av Jim Gillespie med Sylvester Stallone, Kris Kristofferson, och Tom Berenger. Betyg 3.8 enligt IMDB.

15/2 The Others. Thriller i regi av Alejandro Amenabar med Nicole Kidman. Betyg B, 8.1 och 96 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 77 procent av kritikerna.

22/2 Behind Enemy Lines. Militär action i regi av John Moore med Gene Hackman och Owen Wilson. Betyg B+, 6,2 och 58 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 38 procent av kritikerna.

22/2 Sjöfartsnytt (Shipping News). Drama i regi av Lasse Hallström med Kevin Spacey och Julianne Moore. Betyg B, 7.4 och 45 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 54 procent av kritikerna.

22/2 Asterix och Obelix: Uppdrag Kleopatra. Komedi.Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy