« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Förhandstitt: Comanche Hokum

Förhandstitt av Comanche Hokum från Empire Interactive.

Comanche Hokum är en vidareutveckling av förra årets succéspel Apache Havoc från Razorworks/Empire. Spelaren får nu möjlighet att flyga antingen den amerikanska stealth-helikoptern mer känd som "RAH-66 Comanche" eller dess ryska motsvarighet, den flygande bödeln "Ka-52 Hokum-B".

Självklart är grafiken förbättrad jämfört med Apache Havoc med det senaste inom 3D-grafik genom DirectX 7 och hårdvaru-accelerering. En ny funktion är möjligheten att applicera "skins" på besättningsmedlemmarna på samma sätt som i Quake. Så om du har ett kort på dig själv kan du med inte allt för stora ansträngningar lägga in dig själv som pilot i spelet! En rad nya detaljerade kameravinklar har även tillkommit liksom ändringar i 3D-motorn. Som exempel finns det nu inga "fixerade" cockpit-vinklar utan allt är virtuellt. Du kan med andra ord på ett enkelt sätt se dig omkring och leva dig in i spelet. Även musiken, digitaliserat tal och ljudeffekter har blivit förbättrade och skall enligt Razorworks hålla högsta klass. En annan välkommen förbättring är datormotståndarnas (och din egen Wingman) förbättrade AI.

I Comanche Hokum finns det tre krigszoner att flyga i, Taiwan, Libanon eller Saudi Arabien/Yemen. En blandning av attack- och försvarsuppdrag utlovas över detaljerade landskap så stora som 400*200 km. Uppdragen varierar mellan "search and rescue", attackuppdrag, eskort, truppförsvar, evakuering och utspelar sig både på dagen och natten.

Om du redan äger "Apache Havoc" har du möjlighet att se hur dagens attackhelikoptrar står sig mot morgondagens. Det går nämligen att i koppla samman de båda spelen. Låt AH 64-D Apache få känna på Hokums vrede i en dogfight eller se om din Mil-28-N Havoc kan upptäcka en Comanche på radarn! Det går även att spela i "co-op" läge så du kan t.ex bilda en rysk anfallstyrka med de båda ryska helikoptrarna.

Multiplayer stöds även genom seriellkabel, modem, LAN eller Internet och om du tröttnar på det realistiska simulatorläget går det snabbt att byta till ett mer arkadbetonat läge där spelet fungerar mer som ett shoot'em'up. Med andra ord bör det finnas något som tilltalar de flesta i Comanche Hokum.

Allamedia lovar att så snart som möjligt återkomma med en full recension av Comanche Hokum. När Comanche Hokum släpps är än så länge oklart men Empire räknar med att släppa spelet i april år 2000.

av Andreas OlssonHårdvarukrav: okänt
Multiplayer: Ja
3D-accelerering: Ja
Spelgenre: Action/Simulator
Releasedatum: april 2000
Utvecklare: Razorworks Utgivare: Empire
Internetsite: http:/www.empire.co.uk

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy