« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Kommande filmer januari

Bästa film verkar stjärnspäckade filmen Ocean's Eleven vara.Vi tycker inte bara utan ger dig betygen och publiksiffrorna från USA. Det ger bra tips om vilka filmer som är värda att titta på.

Under januari kommer det inte så många nya bra filmer. Bästa film verkar stjärnspäckade filmen Ocean's Eleven vara.

När vi anger betyg från biobesökare nedan kommer de i regel från CinemaScore i USA. De har en skala där A+ är högst och F är lägst. Kritikernas betyg anges som den andel i procent som varit positiva. Vi anger också biljettintäkterna i USA (CinemaScore). Dessa användes där som ett mått på hur mycket publik en film dragit. Storfilmerna drar in 100 – 200 miljoner dollar i biljettintäkter bara i USA. Etablerade filmstjärnor som Tom Hanks och Julia Roberts kan få 25 miljoner dollar i lön för en enda film.

4/1 Beck - Sista vittnet. Svensk thriller i regi av Harald Hamrell med Peter Haber och Mikael Persbrandt.

11/1 Pojkarna i mitt liv (Riding in Cars With Boys). Dramakomedi i regi av Penny Marshall med Steve Zahn, Drew Barrymore, James Woods och Rosie Perez. Betyg B+ och 30 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 42 procent av kritikerna.

11/1 Om ödet får bestämma (Serendipity). Romantisk komedi i regi av Peter Chelsom med John Cusack, Kate Beckinsale, Molly Shannon och Eugene Levy. Betyg B+ och 49 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 61 procent av kritikerna.

11/1 13 Ghosts. Skräckfilm i regi Steve Beck med Matthew Lillard, Shannon Elizabeth, Tony Shalhoub och F. Murray Abraham. Betyg C+ och 41 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 11 procent av kritikerna.

18/1 Ocean's Eleven. Actionkomedi i regi av Steve Soderbergh med George Clooney, Julia Roberts, Andy Garcia, Matt Damon, Brad Pitt, Scott Caan, Elliot Gould och Casey Affleck. Betyg B+ och den väntas nå omkring 150 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 86 procent av kritikerna.

25/1 Human Nature. Komedi i regi av Michel Gondry med Tim Robbins, Patricia Arquette och Rhys Ifans.

25/1 Vanilla Sky. Drama i regi av Cameron Crowe med Tom Cruise, Penelope Cruz och Cameron Diaz. Betyg B+ och väntas nå knappt 100 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 36 procent av kritikerna.

?/1 Affair of the Necklace. Historiskt romantiskt drama i regi av Charles Shyer med Hilary Swank, Jonathan Pryce och Christopher Walken. Positiva recensioner av 29 procent av kritikerna.

?/1 Skicka Mera Godis. Dansk komedi i regi av Caecilia Holbek Trier med Bodil Udsen, Per Oscarsson och Bodil Jörgensen.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy