« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Unreal II: Toppspel på g!

Unreal II är det snyggaste spelet någonsin anser PC Gamer i USA.Nu börjar Unreal II närma sig sin fullbordan enligt Infogrames. I juni 2002 beräknar utvecklarna Legend Entertainment vara färdiga.

Unreal II är den snyggaste spelet någonsin anser PC Gamer i USA. När man ser grafiken kan man inte annat än hålla med om det betyget. Den är mycket mera detaljerad än i originalet och mycket snygg.

Som spelare i Unreal II är man ensam representant för lagen i en avlägsen sektor i rymden. Det gäller att patrullera med ett skrangligt men funktionsdugligt rymdskepp Atlantis. Det är ett tidigare militärt eskortskepp som avrustats och gjorts om för civilt bruk för länge sen. Ombord har man en besättning på tre man: den pålitlige piloten NeBan som är alien, ingenjören Isaak som håller skeppet igång. Framförallt finns Aida vars uppgift är att hålla koll på läget, positionen samt informera dig som spelare i samband med uppdrag.

Till att börja med verkar allt vara lugnt. Men då brakar det plötsligt löst och det utbryter ett interstellärt krig. Mer än 10 mycket olika världar med många olika raser med mera är inblandade. Själv hamnar du mitt emellan de stridande. Du måste skydda kolonister, arkeologer, gruvarbetare och andra civila i din sektor och samtidigt hitta orsaken till konflikten och stoppa kriget.

Singelspelet innebär att man skall utföra en serie av uppdrag som alla hänger ihop med spelets grundhistoria. Miljöer man träffar på är bland andra: den täta djungeln på en tropisk planet, de uråldriga ruinerna av en stad som tillhört främmande varelser, ett virrvarr av tunnlar i underjorden, en smält yta på en vulkanisk helvetesvärld, de ändlösa oceanerna på en vattenplanet och ombord på ett främmande rymdskepp.

Spelets hemsida

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy