« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Kommande filmer december

Vi tycker inte bara utan ger dig betygen och publiksiffrorna från USA. Det ger bra tips om vilka filmer som är värda att titta på.

Under december kommer åtminstone några nya bra filmer framförallt då Sagan om Ringen.

När vi anger betyg från biobesökare nedan kommer de i regel från CinemaScore i USA. De har en skala där A+ är högst och F är lägst. Kritikernas betyg anges som den andel i procent som varit positiva. Vi anger också biljettintäkterna i USA (CinemaScore). Dessa användes där som ett mått på hur mycket publik en film dragit. Storfilmerna drar in 100 – 200 miljoner dollar i biljettintäkter bara i USA. Etablerade filmstjärnor som Tom Hanks och Julia Roberts kan få 25 miljoner dollar i lön för en enda film.

7/12. Min stora kärlek (Shallow Hal). Komedi i regi av Bobby och Peter Farrelly med Gwyneth Paltrow och Jack Black. Betyg C+ och 55 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 45 procent av kritikerna.

7/12 . The Last Castle. Thriller i regi av Rod Lurie med Robert Redford och James Gandolfini. Betyg A- och 18 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 53 procent av kritikerna.

7/12 The Glass House. Thrillerdrama i regi av Daniel Sackheim med Leelee Sobieski, Stellan Skarsgård och Diane Lane. Betyg B och 18 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 20 procent av kritikerna.

7/12 Rock Star. Musikaliskt drama med Mark Wahlberg och Jennifer Aniston. Betyg B- och 18 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 51 procent av kritikerna.

14/12. In the mood for love. Drama i regi av Wong Kar-Wai med Maggie Cheung, Tony Leung och Rebecca Pan. Positiva recensioner av 87 procent av kritikerna.

19/12 Sagan om Ringen (The Lord of the Rings). I regi av Peter Jackson med Elijah Wood, Ian McKellen, Ian Holm, Liv Tyler, Viggo Mortensen med flera.

21/12. Glitter. Drama i regi av Vondie Curtis-Hall med Mariah Carey, Eric Benét, Chris Tessaro, och Max Beesley. Betyg B- och 4 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av endast 4 procent av kritikerna.

25/12. En prinsessas dagbok(The Princess Diaries). Komedi i regi av Garry Marshall med Anna Hathaway och Julie Andrews. Betyg A och 108 miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Positiva recensioner av 49 procent av kritikerna.

25/12. Tsatsiki - vänner för alltid. Familjefilm i regi av Eddie Thomas Petersen med Samuel Haus, Sara Sommerfeld och Krister Henriksson.


Ladda ner trailers till kommande och aktuella filmerIntresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy