« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Hitchcock: The Final Cut demo

Nu finns en spelbar demo att ladda ned till Hitchcock: The Final Cut. Ett spel för de som gillar thrillerregissören Alfred Hitchcock.

Spelet ”Hitchcock: The Final Cut” har producerats av Arxel Tribe, Wanadoo och Universal Studios. Det är nu på väg ut för PC och kommer också senare för PlayStation2 och Xbox.

Spelmotorn CINERGY från Arxel Tribe utgör grunden för ”Hitchcock: The Final Cut”. CINERGY karakteriseras av en stark realtidskänsla och fotorealistiska bakgrunder. Arxel Tribe har tillgång till hela Universal Studios arkiv av Hitchcockfilmer. Bakgrunder, grafik och bildperspektiv har anpassats efter filmerna.

”Hitchcock: The Final Cut” är en äventyrsthriller som baseras på inslag från sju filmer regisserade av den berömde Alfred Hitchcock. Som spelare tar man på sig rollen som privatdetektiven Joseph Shamley. Han är på väg att ge sig ut på en fiskesemester när han möter en vacker mystisk stum blond flicka. Hon vill att Shamley skall åta sig ett uppdrag. Uppdraget innebär att undersöka vad som hänt med ett försvunnet filmteam. Det försvann på ett mystiskt sätt i samband med en filminspelning. Inspelningen ägde rum hemma på godset hos flickans morbror Robert Marvin-Jordan. Han är en mycket rik chef för ett stort läkemedelsföretag.

Eftersom det är svårt att få jobb måste du åta dig uppdraget. Under spelets gång visas utdrag från några av Hitchcocks mest berömda filmer bland andra de klassiska storfilmerna:. Psycho, Frenzy och ”Shadow of a Doubt”.


Spelets hemsida

Spelbar demo på 81MB, Länk 1

Spelbar demo på 81MB, Länk 2

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy