« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Star Wars II: Clone Wars ny bra trailer

Nu finns det en ny bra trailer till kommande storfilmen Star Wars Episode II: Attack of the Clones.I maj år 2002 beräknas Star Wars Episode II: Attack of the Clones från 20th Century Fox ha premiär:

Läs vår utförliga artikel: Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Regissör för "Star Wars Episode II: Attack of the Clones" är som för de tidigare delarna i serien George Lucas. De trailers som nu finns att ladda ned är så kallade Teaser trailers. Det betyder att det är trailers som skall ge en försmak av filmen. Ännu utförligare trailers kommer att följa senare. I början av mars släpptes en ny bra trailer med mycket action:

Teaser 4, Clone War, 28.2MB

När det gäller trailers gillar en del filmbolag inte att användarna laddar ned trailers direkt. Därför stoppar de ofta siter som erjuder direktlänkar. Om inte angiven länk fungerar försöker vi att hitta ett alternativ så fort som möjligt.

Tidigare trailers:

Teaser 1, Breathing", 8.9MB

Teaser 2, Mystery, 12.9MB

Teaser 3, Forbidden Love, 27MB

Observera att de trailers som länkas är stora, den senaste är på 27MB, och kan ta lång tid att ladda ner. De är sparade i filformatet MPEG. För att spela upp dem behöver du ha Windows Mediaplayer i din dator. Den finns med från början i Windows 98/Me/2000 och uppgraderingar till senaste versionen 7 går att ladda ned gratis från Microsoft. Windows XP innehåller version 8 men skillnaden mot version 7 är inte så stor när det gäller att spela upp trailers.

Det finns också trailers i Apples filformat Quicktime. Men man kan inte se den bästa Quicktimeversionen förrän man köpt deras program Quicktime Pro 5 för 400 kronor (läs nedan). För Windowsanvändare är det klart bättre att lägga dessa pengar på annat t.ex. en uppgradering till Windows XP. De bästa MPEG-versionerna är av ungefär samma klass som motsvarande Quicktime versionen.

Relaterat

Apple: Betala om du vill se Star Wars-trailern i bästa upplösningen


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy