« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

The Sims: Hot Date

Det är det tredje tillägget till storspelet The Sims. Hot Date har blivit en storsäljare.”The Sims Hot Date Expansion” har utvecklats av Maxis och släpptes i USA av Electronic Arts under mitten av november.

Genom tillägget The Sims Hot Date tillkommer ett centralt nöjeskvarter. Där kan simsarna träffas och ha roligt. I kvarteret finns restauranger, park, affärer, dansställen och en badstrand. The Sims Hot Date tillför också ett större utbud av: karaktärer, objekt, med mera. Som namnet antyder ger det spelarna möjlighet att arrangera träffar (dates) för Simsarna. Man kan anlita en dating service som fixar en träff. Det är också möjligt att låta Simsar bjuda ut varandra. Det kan vara fråga om en romantisk middag med levande ljus, en drink i en bar eller en träff i en park.

Det hyllade spelet ”The Sims” har slagit försäljningsrekord sedan introduktionen i februari år 2000. Över hela världen har det sedan dess sålt upp emot 5 miljoner enheter. På hösten år 2000 kom tillägget Livin' Large. Det tillförde 125 olika saker och öppnade fem nya karriärvägar: musiker, dagdrivare, paranormal, journalist och hacker. Man fick också möjlighet att bygga hus i mera olika stilar. I slutet mars i år var det dags för tillägget ”The Sims House Party Expansion Pack”. Det tillförde ett större utbud av: miljöer, karaktärer, kläder, aktiviteter, arkitekturstilar, objekt, musik med mera. Som namnet antyder gav det spelarna möjlighet att arrangera storstilade partyn för sina Simsar.

Du kan läsa mera om originalet The Sims i vår utförliga recension:

Läs mer om The Sims härav Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy