« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

IGI 2: Covert Operation efterlängtat!

Agenten David Jones skall genomföra uppdrag i Ryssland, Libyen och Kina.Förra året kom PC-spelet Project IGI: I'm Going In (IGI) från Codemasters. Det var ett strategiskt inriktat action-shooter spel. Det sålde i mer än 100 000 enheter i Europa och fick pris av PC Zone. Spelet var inspirerat av James Bond och andra smarta och tuffa agenter. Det goda mottagandet gjorde att Codemasters i höstas beslutade sig för en fortsättning Project IGI 2: Covert Operation. Utvecklingen sköts i Oslo av Innerloop Studios och det beräknas vara färdigt under början av juni. Innerloop Studios som utvecklade originalet kommer att lägga in stöd för team-baserat spel modell multiplayer. Innerloop är en del av det svenska företaget Vision Park Entertainment sedan september år 2000. Project IGI 2: Covert Operation börjar nu ta form.

Det första spelet utspelades i olika delar av Öst-Europa. En f.d. rysk överste och hans grupp skulle bekämpas. Det var risk att den hänsynslöse översten förvandlade Europa till en radioaktiv öken. Uppföljaren Project IGI 2: Covert Operation utspelas en kort tid efter slutet av det första spelet. I centrum för handlingen finns David Jones en specialutbildad engelsk soldat som arbetar för en hemlig grupp med kodnamnet IGI. Jones skall genomföra uppdrag i Ryssland, Libyen och Kina. Precis som i den första delen skall man använda list, klassiska agentknep eller vapen beroende på vad uppdraget kräver. Uppdragen handlar om att infiltrera olika befästa militära mål: flygbaser, hamnar och hemliga militära anläggningar. Man har tillgång till det senaste när det gäller vapen och utrustning för spioneri. I den andra delen kommer man att få möta hårt motstånd från ett helt nytt system av artificiell intelligens. Andra förbättringar gäller grafiken som är mera realistisk och naturtrogen vad gäller landskap, vädereffekter, ljusförhållanden och rörelser.

Project IGI 2: Covert Operation kommer att innehålla 20 uppdrag för singelspel. Spelet kommer att utspela sig i många olika miljöer både inomhus och utomhus, i stadsmiljö och på landet. Det ger utrymme för många olika spelplatser: små städer, avlägsna vägar, militära baser, bergiga trakter och stränder. Under uppdragen har Jones tillgång till en stor arsenal av 20 vapentyper: t.ex. pistoler, precisionsgevär, maskingevär, raketgevär och granater. Dessutom kommer det att finnas 10 specialapparater som hjälper Jones vid uppdragen t.ex. satellittelefon, gps och liknande. När det gäller multiplayer hoppas man kunna stödja upp till 32 deltagare. Det kommer att kunna ske både inomhus och utomhus.

Läs mer här

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy