« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Robert De Niro: Senaste nytt

Han har enligt planerna åtminstone tre filmer på gång.Robert De Niro får nästan alltid bra kritik av recensenter. Han har dessutom blivit mycket populär i Sverige och i världen. De Niro har gjort mer än 70 filmer varav många allvarliga. Det stora genombrottet fick han i Godfather: Part II, The (1974). För sin biroll fick han en Oscar. Hans huvudroll i Raging Bull (1980) gav honom en Oscar som bäste skådespelare. När han 1999 gjorde Analyze This visade Robert De Niro sina stora komiska talanger. Året efter gjorde De Niro komedin Meet The Parents (Släkten är värst). Den slog oerhört hos biopubliken och hämtade hem hela 160 miljoner dollar i biljettintäkter i USA.

I Sverige är Robert De Niro aktuell med en film just nu. Det är kriminalkomedin The Score som får premiär den 2 november. Stjärnorna Robert De Niro, Edward Norton och Marlon Brando spelar tre brottslingar som planerar den perfekta kuppen.

Robert De Niro har enligt planerna åtminstone tre filmer på gång. Analyze That (2002) är en uppföljare till Analyze This. Samma år väntas också kompisfilmen Showtime där Robert De Niro spelar mot Eddie Murphy. Slutligen kommer han i Meet the Fockers (2003) som är en uppföljare till Meet The Parents.


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy