« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Sarah Michelle Gellar: Tre filmer på g

Sarah Michelle Gellar har blivit känd rollen som vampyrjägaren Buffy i TV-serien Buffy The Vampire Slayer.

När blir sommaruppehåll i inspelningarna av TV-serien passar hon på att filma. Nu har hon tre nya filmer på gång "Scooby Doo”, "Harvard Man" och ”The It Girl".

"Scooby Doo"
Nästa år den 14 juni kommer filmbolaget Warner med en vanlig långfilm baserad på den tecknade TV-serien ”Scooby Doo”. Handlingen väntas följa grunddragen i TV-serien. Den handlar om ett gäng av fyra ungdomar: Fred, Daphne, Velma, Shaggy och deras talande hund Scooby. De åker omkring i sin skåpbil ”Mystery Machine” och undersöker olika övernaturliga fenomen. Det slutar i regel med att de avslöjar en vanlig brottsling som klätt ut sig till spöke eller liknande. Sarah Michelle Gellar kommer att spela Velma

"Harvard Man"
Sarah Michelle Gellar kommer att spela en av huvudrollerna i filmen "Harvard Man" som får premiär den 1 augusti nästa år. Filmen bygger på ett manus från James Tobacks och är delvis självbiografisk. Den utspelar sig till stora delar bland studenter på det världsberömda universitetet Harvard i Boston. I centrum för handlingen finns en manlig basketstjärna. Han får problem med droger och spelberoende och hamnar i konflikt med maffian och FBI. Gellar spelar en ung kvinna han träffar vars far tillhör maffian.


"The It Girl"
"The It Girl" är en romantisk komedi som skall produceras av Paramount Pictures. Sarah Michelle Gellar spelar huvudrollen som en enkel ogift flicka. Som av en händelse träffar hon en av de mest eftertraktade ungkarlarna i New York. Regissör och manusförfattare är Andrew Fleming (The Craft). Filmningen har ännu inte påbörjats.

Scooby Doo med Sarah Michelle Gellar

Läs mer om Sarah Michelle Gellar i vårt stjärnporträttIntresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy