« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Klart: Empire Earth ett storspel?

Utvecklarna själva hävdar att Empire Earth är ett av de mest ambitiösa realtids strategispelen någonsin.För drygt ett år sedan annonserade Sierra Studios och Stainless Steel Studios det kommande realtids strategispelet Empire Earth. Det är det första spelet från Stainless Steel Studios. Företaget grundades av huvuddesignern Rick Goodman av det storsäljande strategispelet Age of Empires som publiceras av Microsoft. Nu är det intressanta spelet Empire Earth klart. Utvecklarna själva hävdar att Empire Earth är ett av det mest ambitiösa realtids strategispelet någonsin. Det verkar nästan som de har rätt.

Empire Earth bygger på Age of Empires. Empire Earth täcker ett mycket bredare tidsintervall än Age of Empires. Det omfattar 14 historiska epoker. Empire Earth börjar med upptäckten av hur man kontrollerar eld för omkring 500 000 år sedan. Det slutar sedan fler hundra år in i framtiden. Som spelare börjar man med en primitiv civilisation som skall omvandlas till ett imperium.

Empire Earth innehåller flera nya finesser och spelelement. I spelet ingår mer än 200 olika typer av truppstyrkor samt en mängd olika vapen och krigsmaskiner. Självklart innehåller Empire Earth också avancerad 3D teknik. Empire Earth beräknas vara färdigt för att sändas ut till affärerna i USA under mitten av november. Det ser ut att kunna bli ett av årets stora spel. Vill du veta mera om Empire Earth är det bra att börja hos utvecklarna Stainless Steel Studios:

Läs mer


av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy