« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Premiär: Som hund och katt

Den 5 oktober är det premiär i Sverige för komedin Som hund och katt (Cats & Dogs) från Warner med Jeff Goldblum.Den 5 oktober är det premiär i Sverige för komedin ”Som hund och katt” (Cats & Dogs) från Warner. Filmen har regisserats av Larry Guterman (Antz) och i de ledande rollerna finns Jeff Goldblum och Elizabeth Perkins.

Handlingen

Det pågår ett hemligt krig som på jorden som människorna inte känner till. Kriget är mellan katter och hundar och har pågått i många år. En vetenskapsman (Jeff Goldblum) är på väg att framställa ett nytt vaccin. Vaccinet kan eliminera människors allergier mot hundar. Katterna bestämmer sig då för se till så att vaccinet förstörs. Frågan är kommer de att lyckas?

Betygen

Filmen fick goda B+ i betyg av slumpmässigt utvalda biobesökare i USA (CinemaScore). A+ är högsta och F är lägsta betyg. Filmen gick bra hem klart bäst hos de yngre besökarna under 21 år med A- i betyg. De över 21 år gav den däremot bara B- i betyg. Kritikerna ger filmen omkring C i betyg. Drygt hälften (52 procent) av kritikerna är klart positiva. Genomgående tycker de att tanken med filmen är bra. (Rottentomatoes.com).

Entertainment Weekly låter sina läsare online betygsätta aktuella filmer. Av dessa engagerade biobesökarna tyckte en tredjedel (33 procent) att Som hund och katt var bättre än väntat. En dryg tredjedel (35 procent) kommer också definitivt att rekommendera den till andra. Det som drog publik till filmen var i första hand (51 procent) dess trailer. Filmen har dragit in goda 93 miljoner dollar i biljettintäkter i USA.Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy