« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Bra spionfilm med Brosnan utan Bond

Den 26 oktober är det svensk premiär för spionthrillern The Tailor of Panama från Columbia Pictures.

The Tailor of Panama har regisserats av den kände regissören John Boorman (Excalibur, Hope and Glory med flera) och i de ledande rollerna finns Geoffrey Rush, Pierce Brosnan, Jamie Lee Curtis, Brendan Gleeson, David Hayman, Catherine McCormack och Harold Pinter.

Handlingen

”The Tailor of Panama” bygger på en bok med samma namn av den legendariske författaren av spionromaner John Le Carre. I centrum för handlingen finns Harry Pendel (Rush) som arbetar som skräddare i Panama. Harry rekryteras som spion av en brittisk spion Osnard (Brosnan). Osnard vill att Harry skall lyssna på samtalen mellan de generaler och politiker som han träffar som skräddare. Vad Osnard inte vet är att Harry inte är den han utger sig vara …

Betygen

The Tailor of Panama fick omkring B i betyg av slumpmässigt utvalda biobesökare i USA (Entertainment Weekly). A+ är högsta och F är lägsta betyg. De flesta (77 procent) av kritikerna är klart positiva. Kritikerna tycker att det är en smart satirisk thriller med bra skådespelarinsatser.

Entertainment Weekly låter sina läsare online betygsätta aktuella filmer. Av dessa engagerade biobesökarna tyckte en dryg tredjedel (40 procent) att filmen var bättre än väntat. Ungefär lika många (39 procent) kommer också definitivt att rekommendera den till andra. Det som drog publik till filmen var i första hand dess trailer (37 procent) respektive goda recensioner (32 procent).


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy