« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

På gång: Deadly Dozen

Infogrames har annonserat att spelet Deadly Dozen snart är klart. Det är ett kommandospel av shootertyp som utspelar sig under Andra världskriget.

Spelet som utvecklas av Nfusion spelas från första- och tredjepersonsperspektiv. Det utspelar sig under andra världskriget under en rad olika historiska slag i Europa och Nordafrika till exempel: Operation Torch, Invasionen i Normandie, Slaget vid Bulge, och korsandet av floden Rhen. Som spelare tar man kontroll över en grupp av 12 individuella kommandosoldater. I spelet har man tillgång till olika vapen från andra världskriget: pistoler, maskingevär, kulsprutor, bazookas, stridsvagnar med mera. Infogrames utlovar uppdrag med realistiska miljöer och autentiska hinder i form av minfält, taggtråd och andra hinder.

Spelet Deadly Dozen är delvis inspirerat av filmen The Dirty Dozen (1967) i regi av Robert Aldrich. I de ledande rollerna fanns bland andra: Lee Marvin, Ernest Borgnine, Charles Bronson, Jim Brown och John Cassavetes. Filmen utspelar sig år 1944 mitt under det andra världskriget. De allierades invasion i Normandie är nära förestående. Med löfte om nåd ger sig ett gäng dömda soldater iväg till Frankrike på ett farligt uppdrag. De släpps ned med fallskärm med uppgift att oskadliggöra tyska generaler.

av Allamedia.comIntresserad av Spel? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

PSP smart-phone från Sony-Ericsson?
Playstation 3 (PS3), Xbox 360, Wii. Vilka är de hetaste spelkonsolerna
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2009
PC: Topp 10 bästa spel 2009
Wii: Topp 10 bästa spel 2009
PlayStation 3, PS3: Topp 10 bästa spel 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2009
PS3 PS2 PSP PC Xbox 360 WII m.fl.: Bästa spel år 2008
Wii: Topp 10 bästa spel 2008
Xbox 360: Topp 10 bästa spel 2008
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy