« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Förhandstitt: Mission: Impossible 2

Förhandstitt av Mission: Impossible 2 med Tom Cruise, Ving Rhames, William. R. Mapother, Thandie Newton, Dougray Scott, Anthony Hopkins, Rade Serbedzija och Brendan Gleeson


I slutet av maj i år får de som trollbands 1996 av Mission: Impossible möjlighet att se uppföljaren. Tom Cruise återvänder då till rollen som agenten Ethan Hunt. Mission: Impossible 2 från Paramount Pictures har regisserats av actionsmästaren John Woo och manuset har skrivits av Robert Towne. I rollerna finns Tom Cruise, Ving Rhames, William. R. Mapother, Thandie Newton, Dougray Scott, Anthony Hopkins, Rade Serbedzija och Brendan Gleeson. Filmningen som huvudsakligen skett i Australien (Sidney) är nu avslutad. Kostnaderna för att producera filmen beräknas ligga i intervallet 80 - 100 miljoner dollar!

IMF och Ethan Hunt: Gör det omöjliga möjligt
Ethan Hunt (Tom Cruise) står i centrum för handlingen. Som i den förra delen arbetar han som agent för IMF. IMF är en av USA:s mest hemlighetsfulla organisationer som är specialiserad på omöjliga uppdrag. Ethans tidigare chef James Phelps är nu pensionerad och ersatt av Mr. Swanbeck (Anthony Hopkins). Luther (Ving Rhames) är gruppens dataexpert precis som i första delen. Ethan är den i gruppen som får han om tuffa och omöjliga arbetsuppgifter.

Farligt samtal
Det börjar dramatiskt när hjälten Ethan (Tom Cruise) är på semester från sitt arbete. Han håller på att bestiga ett högt berg utan några hjälpmedel. Under den livsfarliga bestigningen får han ett nytt uppdrag av sin chef Swanbeck (Anthony Hopkins). Det håller på att sluta illa.

Dödligt virus
Uppdraget är att undanröja ett hot mot mänskligheten. Ett biologiskt vapen har blivit stulet. Det är en före detta IMF agent Sean Ambrose (Dougray) som stulit ett dödligt virus Chimera. Ethan och hans IMF grupp måste skaffa tillbaka viruset och motgiftet Bellerophon. För att lyckas måste Ethan förmå en sexig kvinnlig tjuv Nyah Nordoff-Hall (Thandie) att infiltrera Ambrose högkvarter. I filmen ingår en kärlekshistoria mellan Ethan Hunt och Nyah.

Action i alla former
I början av filmen är det lugnt tempo när brottslingarna övervakas. I slutet av filmen blir det som väntat en massa action: kamp man mot man, pang-pang, MC-jakter, biljakter och stora explosioner. Detta speglas bra i den fullständiga trailern.

Trailern för filmen är 2 minuter lång. Den finns i två upplösningar på 17,9 MB och 9,6 MB respektive. Innehållet i trailern påminner i början om teaser trailer på 1,5 minuter som släpptes först. Hjälten Ethan Hunt (Tom Cruise) är på semester. Trailern visar när Ethan Hunt (Tom Cruise) håller på med en livsfarlig bergsbestigning. Mitt under klättringen kontaktas han sin chef (Anthony Hopkins) som får stort utrymme i trailern. Det är dags för ett nytt omöjligt uppdrag. Trailern visar en fartfylld blandning av action: kamp man mot man, pang-pang, jakter med MC och bil, fallskärmshopp och stora explosioner. Trailern visar också när Ethan Hunt och träffar och umgås med sin nya kvinnliga ”medarbetare” Nyah Nordoff-Hall (Thandie Newtons).


Jim OlssonFakta:
I rollerna: Tom Cruise, Ving Rhames, William R Mapother, Brendan Gleeson, Anthony Hopkins, Thandie Newton m fl

Regisserad av: John Woo
Skriven av: Robert Towne
Filmgenre: Action / Äventyr/ Thriller
Längd: okänd
Land: USA
Premiärdatum: sommaren 2000 (antagligen juli)
Internetsite: http://www.missionimpossible.com


Intresserad av Film & TV? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy