« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Microsoft: Filmer och TV online

Exempel på filmer som kommer att finnas tillgängliga är The Mexican, Fifteen Minutes, Blow och Meet the Parents.Microsoft annonserade den 17 oktober en ny satsning på filmer och TV-program online. Det är ett samarbete med Intertainer och satsningen sker via Microsofts Internetportal MSN.com. Intertainer har redan avtal med Universal Pictures, Warner, DreamWorks, New Line Cinema och flera TV och skivbolag (PC World).

MSN.com och Intertainer.tv kommer att erbjuda en basutbud, främst TV-program och musikvideos, för 7,99 dollar/månad (drygt 80 kronor/månad). Man kommer också att under 24 timmar kunna ladda ned och hyra en film. Det kommer att kosta 3,99 dollar (drygt 40 kronor) och 2,99 dollar (drygt 30 kronor) per film för nya respektive gamla filmer. Exempel på filmer som finns tillgängliga är The Mexican, Fifteen Minutes, Blow och "Meet the Parents".

Visningen förväntas ske med Microsofts program Windows Media Player version 8 (WMP8) som ingår i Windows XP. I WMP8 har man förbättrat förmågan att producera och behandla komprimerade filer av ljud och video. WMP8 påstås klara att visa strömmande video i hastigheten 500 Kbit/s i en kvalitet som nästan motsvarar DVD.

Intresserad av Teknik? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

LCD TV Samsung bäst i alla klasser?
LCD eller plasma? Plasma eller LCD?
LED TV dags att köpa? Fortsätter prisraset?
LCD TV (LED TV) köpa eller vänta?
Öppet köp av TV, PC, mobil mm
Vilken led-tv (lcd-tv) är lättast?
Tele2 företag och privat med rätt att klanta sig?
Artikelsamling plasma-tv
LCD-TV, LED-TV och Plasma-TV med 3D-TV
Mobiltelefoner i topp
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy