« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Hembio med projektor?

För filmälskarna är det en toppenlösning.För många ger dagens vanliga TV-apparater på 28 tum alldeles för små bilder. Speciellt när det gäller naturprogram och långfilmer känns rutan alldeles för trång. Många funderar då på att köpa en större på 32 tums tv-apparater. Vissa affärer marknadsför 32 tums med lite högtalare som hembio. Det ger dock bara en förhållandevis liten förbättring samtidigt som priset ändå rakar i höjden. Tyvärr blir lådarna dessutom ofta mycket tunga och skrymmande. Platta skärmar finns att köpa men i storleken 30 tum och större kostar de en smärre förmögenhet. Det intressantaste alternativet är i stället att köpa en projektor. Vi har själva provat det hemma i snart ett år. För filmälskarna är det en toppenlösning.

Bra projektorer kostade bara för ett par år sedan upp emot 100 000 kronor. Nu börjar flera stora företag som Panasonic, Sony, Philips, Hitachi och Epson lansera modeller också för hemmamarknaden till rimliga priser. Ofta kombineras det i paket med DVD-spelare.

För omkring 19 000 kronor inklusive moms går det att få en projektor från Panasonic. Utvecklingen går snabbt så snart kan vi ha bra projektorer i prisklassen 15 000 kronor inklusive moms.

Intresserad av Teknik? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

LCD TV Samsung bäst i alla klasser?
LCD eller plasma? Plasma eller LCD?
LED TV dags att köpa? Fortsätter prisraset?
LCD TV (LED TV) köpa eller vänta?
Öppet köp av TV, PC, mobil mm
Vilken led-tv (lcd-tv) är lättast?
Tele2 företag och privat med rätt att klanta sig?
Artikelsamling plasma-tv
LCD-TV, LED-TV och Plasma-TV med 3D-TV
Mobiltelefoner i topp
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy