« Hem

Avdelningar
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel
 » Teknik


Resurser
 » Arkiv
 » Forum
 » Nyhetsbrev
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Olympus C-700 Ultra Zoom 10xZoom för 5 200 kronor!

Vi var nöjda när vi köpte den i somras för 9 000 kronor!Utvecklingen av digitalkameror går mycket snabbt. I toppklassen över 5000 kronor finns det flera likvärdiga modeller att välja på från Canon, Epson, Nikon, Olympus med flera. I juni köpte vi den då unika digitalkameran Olympus C-700 Ultra Zoom. Då låg priset på omkring 9000 kronor inklusive moms. Nu går den att få tag på för låga 5 200 kronor inklusive moms. Det betyder att Olympus C-700 UZ är en av de mest köpvärda digitalkamerorna.

Bra tekniska data

Det unika med Olympus C-700 Ultra Zoom är att den har optisk zoom på hela 10 gånger. Den saknar inbyggd bildstabilisator men är i gengäld liten och nätt med en vikt på omkring 300 gram. Kameran har en upplösning på 2 megapixel vilket räcker i de flesta situationer. Kameran har också några andra användbara tekniska finesser. Den kan anslutas direkt via USB-porten till datorer utrustade med Windows Me/2000/XP. Inget extra program (driver) behövs och kameran identifieras som en liten hårddisk av datorn. Olympus C-700 UZ använder använder vanliga standardbatterier eller uppladdningsbara standardbatterier.

Bra betyg i tester

Vi har provat Olympus C-700 Ultra Zoom (UZ) noga inte minst avseende dess zoomfunktion med 10 gånger zoom. Det går ganska lätt att producera bra närbilder även på svåra rörliga objekt som djur, små barn, båtar med mera. Våra utomhusbilder i bra soljus blev mycket bra med autoinställningen. Kort sagt zoomfunktionen fungerade perfekt. I andra tester har Olympus C-700 UZ fått bra betyg, omkring 8 av 10, när det gäller bildkvalitet, användarvänlighet med mera.

Läs mer om Olympus C-700 UZ här

Intresserad av Teknik? Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev:

 

Tillbaka Upp Skicka Diskutera
 

LCD TV Samsung bäst i alla klasser?
LCD eller plasma? Plasma eller LCD?
LED TV dags att köpa? Fortsätter prisraset?
LCD TV (LED TV) köpa eller vänta?
Öppet köp av TV, PC, mobil mm
Vilken led-tv (lcd-tv) är lättast?
Tele2 företag och privat med rätt att klanta sig?
Artikelsamling plasma-tv
LCD-TV, LED-TV och Plasma-TV med 3D-TV
Mobiltelefoner i topp
  © 2005 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy