« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss


Youtube fylls med gratis långfilmer
När Google tog höjde tidsgränsen för videoklipp som kunde laddas upp började långfilmer dyka upp. Nu finns det många sådana gratisfilmer att titta på.

Sopcast gratis fotboll är gott?

Gratis stormatcher i fotboll från landskamper, Champions Leauge, Premier Leauge, Serie A, La Liga mfl från pirater. Är Sopcast via Internet alternativet? Vi har testat i flera år och jämfört med fotboll i sportkanaler från Com Hem och Viaplay via Internet.Viaplay fotboll i din PC-dator och TV.
Jag har testat framförallt engelsk fotboll (Premier League) och Champions League intensivt under flera månader och jämfört med gratis fotboll (Sopcast) samt Viasat via Comhem inklusive HD-TV.

Viaplay: Sport, filmer, tv i din mobil, PC och TV
Jag har provat totalpaketet från Viaplay under en längre tid. Det innebär ett stort utbud av sport, film, tv-program-serier direkt i kundens mobil, PC-dator och TV.

Politiskt inkorrekta uppstickare hotar gammelmedia?
Internet erbjuder nu mera än menlösa kopior av papperstidningar. Uppstickare börjar hota gammelmedia med originalnyheter av traditionellt slag: skandaler, brott, straff, hemligheter etc.

Bredbandsbolaget ger support i snigelfart
Jag har varit kund Bredbandsbolaget och föregångare Bostream i många år. Den 26 september på kvällen dog plötsligt min Internetförbindelse via vdsl Bredband 60.

Wordpress, Drupal eller Joomla gratis CMS för sajten?
Wordpress, Drupal och Joomla är ledande programvara typ open source (gratis) för att driva sajter med innehåll för: tidningar, magasin, bloggar, företag, delvis e-handel (e-butiker) mm. Vilken skall man välja som enskild mindre användare?


Mobilt bredband värt att satsa på?
Är mobilt bredband lika bra som bredband via ADSL? Billigt eller dyrt?


Bredbandsbolaget har problem med ADSL och telefoni
Länge har jag funderat på att byta från Bredbandsbolaget till Comhem när det gäller Internet. Jag valde dock att uppgradera min ADSL telefonitjänst hos Bredbandsbolaget till Bredband 60 och Smart telefon. Då började en lång och händelserik komisk resa.

Ipredator
Anonym på Internet fungerar det? Kommentera och ladda ner utan rädsla? Vi har testat! Bättre än Relakks?

Ladda ner anonym med Relakks
Anonym på Internet fungerar det? Kommentera och ladda ner utan rädsla? Vi har testat grundligt!


Ladda ner musik från Spotify och spela in mp3?
Spotify erbjuder ett enormt bibliotek av musik som man kan lyssna på via Internet (streaming). Men går det att ladda ner gratis och spela in musik i låtar form av mp3 från Spotify?


Youtube: Lätt ladda ner musik-video till PC
Konvertera till video i divx eller mp3. ABBA, Basshunter, Madonna, Miss Li med flera. Utbudet av musik i video-format är enormt.BitTorrent: Hastighet vid nerladdning
Ibland går nerladdningen svindlande fort. Ibland händer det ingenting alls. Varför?

Bästa vädret finns på Internet
Om du tröttnat på gamla dåliga väderutsikter på tv finns det lösningar på Internet.

Gratis fotboll på Internet?
För den som aldrig får nog av fotbollsmatcher med sitt favoritlag kan Internet vara räddningen.

Fildelning skyddar demokrati och yttrandefrihet
Fildelning associeras främst med kopering av kommersiella filmer, tv-serier, spel och pc-program. Numera är fildelning ofta det enda sättet sprida filmer och tvprogram som är kritiska mot extremister av olika slag.

MP3-musik utan skydd nu standard.
Nerladdning av musik i form av MP3-låtar, utan kopieringsskydd, är det som gäller fortsättningsvis. DRM och liknande försvinner.

Fildelning av filmer och musik: Brott och straff
Nu har det gått några år sedan polis och åklagare med flera började jaga fildelare som laddar ned filmer, musik, tvprogram mm. Vad har hänt?

BitTorrent: Suprnova återuppstår!
Efter att ha stoppats 2004 verkar nu Suprnova.org vara på väg tillbaka.


Mer artiklar >>


  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy