« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Voddler film online när du vill?

Hur är utbudet av filmer? Hur ser framtiden ut?
Först ansluter du till Voddler.com och anger email och tillhörande password under Already a Voddler. Du måste ha password och tillhörande email. Ett sätt är att registrering via Bredbandsbolaget om man är kund där.  Registrering kan ske via hemsidan Voddler.com.

När du är inloggad på Voddler.com kan du fortsätta. Denna sida visar också nyheter om Voddler tex nya filmer. Installationen startar med att man laddar ner programmet från Voddler.com Klicka på "Download" på sidan som visas. Klicka sedan igång installationen när filen laddats ner och följ instruktionerna. Voddler startas med en icon som lagts på skrivbordet under installationen.

När du installerat Voddler och loggat på Voddler.com trycker du på
tangenten "ENTER" när sidan "Add new profile" visas för att lägga in din profil. Använd "TAB" för att hoppa mellan de olika valen vid "Add new profile". För att skriva in behöver du trycka på tangenten "ENTER" så att ett symboliskt tangentbord blir synligt. Du kan inte skriva på detta tangentbord. Det betyder i stället att du kan använda ditt tangentbord för inskrivning. Avsluta en inskriven rad med att trycka på tangenten "ENTER". Observera att lösenordet måste innehålla minst en stor bokstav.

Använd ditt tangentbords tangenter  "ENTER", "ESC"och piltangenter för navigation och val. "ENTER" startar och bekräftar. "ESC" går ur pågående meny och avslutar. De fyra piltangenter användes för att vandra i menyer tex bläddar mellan olika iconer med filmer. Datorns mus fungerar inte i Voddler.När du starta Voddler möts du av en enkel meny där du väljer bland olika klasser (genrer) av filmer: action, adventure, comedy, documentary, drama, romance, thriller, war, western etc. Vissa av dessa som action och comedy innehåller många filmer. Andra som t.ex documentary ett fåtal. Totalt finns just nu 2009-11-13 omkring 150 filmer. Exempel på de populäraste enligt Voddler:

Voddler veckans topplista:

1 Apocalypto
2 Che Part 1: The Argentine
3 Space Chimps
4 Perfect Creature 5
6 Blocks
6 Fahrenheit 9/11
7 Bridge to Terabithia
8 Chestnut: Hero of Central Park
9 The Pallbearer
10 Lord of War

Jag har Installerat och provat Voddler på 8 PC både hemma och borta. Om man är van användare och noga följer instruktioner (lite kryptiska), som går att läsa via Voddler.com, så går det utan problem.

För den som aldrigt använt tangenter för navigation och val är det lite besvärligt i början. Men de flesta bör kunna vänja sig ganska snabbt.

Bildkvaliteten är bra även med ADSL och några få Mbit. Minst 2,5 Mbit krävs enligt Voddler. Jag har kopplat upp Voddler via PC mot min Samsung LCD TV. Bilden blev mycket bra i klass med DVD-filmer och filmkanaler som Canal+ och Tv1000.

Voddler är en ny tjänst som gratis och i betaversion. Om man tar hänsyn till det är det högsta betyg. Framgången kommer helt att bero på utbudet av gratisfilmer och tvprogram. Köpfilmer kan också fungerar bra om priset hamnar på några 10-or eller lägre.av Jim Olsson
Publicerad: Nov 11, 2009Tillbaka Upp Skicka
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy