« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Ladda ner musik från Spotify och spela in mp3?

Spotify erbjuder ett enormt bibliotek av musik som man kan lyssna på via Internet (streaming). Men går det att ladda ner gratis och spela in musik i låtar form av mp3 från Spotify?
Även om Spotify är en suveränt bra tjänst så kan man kanske vilja ladda musik t.ex. några enstaka låtar gratis. Det gäller också andra tjänster som erbjuder musik med streaming-teknik via Internet.

Lösningen är att använda ett extraprogram som lyssnar av och spelar in den musik som går till ljudkortet. Ett sådant exempel som jag provat är Replay Music från Applian. Det finns i en demoversion och den testade jag. Replay Music är lätt att installera och använda. Det är inget man tömmer Spotify med, men för enstaka låtar är det perfekt. Vissa låtar känner programmet av och skriver in både artist. låt och album. Demoversionen ger möjlighet att spela in låtar 25 låtar. Vill du ladda ner mer musik behöver du uppgradera vilket kostar 20 dollar (ca 175 kronor).

Fungerar för att ladda ner musik som MP3 från online radiostationer, MySpace, Musik video, Digital Musiktjänster som Napster, Rhapsody, Spotify mfl. MP3-låtarna kan spelas in och brännas till DVD/CDs eller kopierar till iPod, MP3-spelare eller mobiler.av Jim Olsson
Publicerad: Feb 11, 2009Tillbaka Upp Skicka
 

Youtube fylls med gratis långfilmer
Sopcast gratis fotboll är gott?
Viaplay fotboll i din PC-dator och TV.
Viaplay: Sport, filmer, tv i din mobil, PC och TV
Politiskt inkorrekta uppstickare hotar gammelmedia?
Bredbandsbolaget ger support i snigelfart
Wordpress, Drupal eller Joomla gratis CMS för sajten?
Mobilt bredband värt att satsa på?
Bredbandsbolaget har problem med ADSL och telefoni
Ipredator
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy