« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Spider-Man filmerna

Spider-Man är en av de populäraste filmhjältarna och har porträtterats av Tobey Maguire i tre stora publikfilmer Spider-Man,  Spider-Man 2 och Spider-Man-3. Vi har listat och rankat filmerna i serien.Spider-Man är en av de populäraste superhjältarna och har porträtterats i tre stora publikfilmer (i serien Spider-Man). Vi har listat och rankat filmerna i serien. Den fjärde filmen Spider-Man 4 väntas få premiär den 2009.

De tre filmerna med den Spider-Man. Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) och Spider-Man 3 (2007) har alla varit mycket framgångsrika. Publiken älskar filmerna och de sammanlagda intäkterna bara på bio i USA blir omkring 1,2 miljard dollar. DVD-filmerna Spider-Man och Spider-Man 2 gör sig bra på storbild: LCD-TV, Plasma-TV eller projector.

Rankingen är baserad på vad biobesökarna tycker enligt IMDB. The Internet Movie Database Ltd (IMDB) är av de mest kända filmsajterna online med miljontals användare. Användarna från hela världen kan där ge betyg till olika filmer. Vi ger listan nedan med betygen från IMDB med skalan 1 - 10. Som komplement anger vi därefter också vad de mest kända filmrecensenterna, över 100, har satt för medelbetyg enligt Rottentomatoes.com. Slutligen anges också också antalet miljoner dollar i biljettintäkter i USA. Det är det mått som användes i USA för att ungefärligt ange antalet biobesökare.

Pemiär år Betyg Intäkter (milj. dollar)

1. 2004 Spider-Man 2 7,8 8,2 373
2. 2002 Spider-Man   7,4 7,6 404
3. 2007 Spider-Man 3 6,9 6,2 332 (väntas nå omkring 350)

Spider-Man 2 är den som får bästa betyget snäppet för Spider-Man. Den senaste filmen i serien Spider-Man 3 är mer medelmåttig och ligger däremot klart sämre till än de två övriga.av Jim Olsson
Publicerad: Jun 15, 2007Tillbaka Upp Skicka
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy