« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

History Channel HD. HD TV kanal för dig?

History Channel HD visar på utvecklingen av modern HD TV. Inte bara vackra bilder utan också imponerande innehåll med storslagna serier producerade med modern teknik.
History Channel HD sänds i Sverige av Canal Digital och Com Hem. De sänder nu många serier utvecklade för HD TV med superba bilder, engagerande och med bra innehåll. Klassiska serier som: Ancient Discoveries, Barbarians II, Engineering an Empire, Lost Worlds, Rome mfl. Moderna krigsserier med avancerad spelgrafik med flygstrider som Dogfights, Battle 360 med sjöslag mm samt Shootout som ger en närbild av militära operationer ofta av kommandotyp.

Programmen är så många och bra att man gärna vill ha en inspelningsbar hd tv box. Själv spelar jag in med en Hauppauge 1212 HD PVR ansluten till en PC med bra grafikkort. Bara på någon månad har jag samlat på mig ca 50 timmar.

Bildkvaliteten är suverän med en modern stor platt tv typ LCD TV eller plasma. De flesta HD Ready apparater, jag har en sådan, duger mycket bra för History Channel HD som sänds. Om du köper nytt välj en full hd tv eftersom prisskillnaden är liten.


av
Publicerad: Jun 23, 2009Tillbaka Upp Skicka
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy