« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!

Ny HD TV strategi från Com Hem? Lova runt, håll tunt!Under lång tid alltsedan Com Hems pressmedelande 2007-05-22 har jag trott följande: ” Om TV4 HD ”Exempelvis kommer fotbolls-EM 2008 att sändas i HD.” När jag tecknade avtal om HD TV hittade jag ingen annan info via Com Hems hemsida. Jag trodde därför på denna info från Com Hem. Det ledde till att jag blev lurad på fotbolls-EM i HD. Om jag vetat att Com Hem ej skulle sända hade jag valt antagligen Canal Digital i stället.

Com Hem har genom Christofer Peilitz via Aftonbladet den 13 juni uppmanat abonnenter att ta kontakt för kompensation. Det gjorde jag och efter lång väntan i telefonköer fick jag av reklamationsavdelningens Fredrik Olin besked om att kontakta min återförsäljare OnOff för kompensation.

Enligt OnOff centralt kunde jag besöka valfri butik. Butiken i Sisjön Göteborg ville ej veta av Com Hems löfte. De kontaktade Com Hem centralt som enligt butiken skulle ringa mig angående kompensation. Detta skedde ej! Detta trots att jag varit kund i olika omgångar på alla tjänster med start för omkring 25 år sedan. När jag ringer en vecka senare till Com Hem får jag besked att jag ej får kompensation. Anledning sades vara att det vid tecknandet var känt enligt tidningsuppgifter att Com Hem sagt nej till EM 2008.

Com Hems strategi verkar tydligen vara att inte via hemsidan tydligt informera om inskränkningar i tidigare löften. De kunder som luras teckna abonnemang hänvisas till att Com Hem på undanskymda ställen i tidningar på direkt förfrågan bekräftat löftesbrottet. Kommer detta att vara Com Hems framtida informationsstrategi?av Jim Olsson
Publicerad: Jun 24, 2008Tillbaka Upp Skicka
 

Com Hem On-Demand: Lovar mer levererar mindre.
STARmeter Topp 10
Voddler film online när du vill?
History Channel HD. HD TV kanal för dig?
Mest efterlängtade kommande filmer 2008
HD TV från Com Hem. Upp som en sol? Ner som en pannkaka!
Indiana Jones filmerna
Indiana Jones och kristalldödskallens rike
Årets filmer 2007
Die Hard filmerna med Bruce Willis
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy