« Hem

Avdelningar
 » Teknik
 » Film & TV
 » Internet
 » Spel


Resurser
 » Arkiv
 » Tävlingar


Övrigt
 » Annonsera
 » Hjälp
 » In English
 » Om oss

Annonsera

Du är bara några steg ifrån att annonsera på Allamedia, den ledande källan för information om film, tv, internet, spel och teknik. Klicka här för att annonsera på Allamedia

Det här är Allamedia

AllaMedia är den ledande webtjänsten för specialiserad information kring film, tv, internet, spel och teknik. Hos oss finner du bland annat: 

Dagliga nyheter. Hos oss hittar du de senaste nyheterna – uppdaterade dagligen. 

Nyhetsbrev: Vårt nyhetsbrev är med mer än 20000 medlemmar Sveriges största vad gäller interaktiv underhållning. Vi är även Sveriges största nyhetsbrev med information kring film och Sveriges näst största om PC-spel. 

Recensioner och artiklar: Vi recenserar och testar de filmer, spel och produkter som verkligen betyder något. Våra recensioner är utförliga men samtidigt gjorda på ett lättläst sätt – ackompanjerade med utförliga färgbilder. Vi granskar även de produkter som är på gång att lanseras i Sverige i våra exklusiva förhandstittar. Vårt motto är att vara först med det senaste. 

Interaktivt: Vi erbjuder trailers till de nyaste biofilmerna, demon och testversioner av de häftigaste spelen gratis för nedladdning. 

Tävlingar: Genom våra roliga interaktiva tävlingar har alla våra medlemmar chans att vinna fina priser. Vi har löpande tävlingar så att våra läsare aldrig skall behöva ha tråkigt. 

Arkiv: I vårt artikelarkiv hittar du samtliga artiklar som publicerats sedan starten 2000.

 
  © 2006 Arealia AB.
  Om oss | Sekretesspolicy